TEK

Tek je varna in zdrava oblika rekreacije, ki je v Sloveniji izredno popularna. Tečete lahko sami, v paru ali skupini. Lahko si izberete ustaljeno pot v okolici vašega doma ali pa raziskujete vedno nove poti in terene. Naš nasvet je, da si v začetku tekaške sezone izberete realen tekaški cilj - npr. tekaški dogodek, kot je Ljubljanski maraton, ki vas bo motiviral tudi v dneh, ko vam bo primanjkovalo volje in energije. Presenečeni boste, kako se bo ob rednem treningu vaš napredek hitro pokazal. Nekateri ga občutijo predvsem na telesni ravni kot večjo vzdržljivost, "lažji korak" in lepšo telesno definicijo, večina pa opaža tudi učinke na psihičnem počutju, ki se kaže v obliki boljše koncentracije, lažjega in bolj globokega spanca, manjše razdražljivosti in večje sproščenosti. Ena največjih prednosti teka je zagotovo tudi njegova cenovna dostopnost, saj je po začetni investiciji v športno opremo, pri čemer so glavne kakovostne tekaške superge, povsem brezplačen. Potrebno pa se je zavedati, da brez pravilne opreme lahko pride do marsikatere tekaške poškodbe, zato vam svetujemo, da se pred nakupom obutve obvezno posvetujete s strokovnjakom in si o teku preberete kak članek. Potrudili smo se, da smo vam pripravili kar nekaj tekaške vsebine in jo zbrali v tej kategoriji.

TOMAS SPORT OUTLET

Tomas sport outlet vam skozi celo leto ponuja popuste do -50% na svetovno najbolj uveljavljene blagovne znamke obutve in oblačil iz lanskoletnih kolekcij. Preverite ponudbo NIKE, ADIDAS, ADIDAS ORGINALS, ICEPEAK, MIZUNO, MERRELL, NEW BALANCE, 8848 ALTITUDE, ELLESSE, UNDER ARMOUR, PUMA, HAVAIANAS, COLMAR, ZIENER, HELLY HANSEN, IPANEMA … Vsak mesec znova pripravljamo atraktivne akcije in prodaje vzorčnih kolekcij po še posebej privlačnih cenah. Obiščite nas v Park centru Supernova Rudnik, za trgovino Mömax (v sklopu trgovin Baby center, Sportina Outlet, Kik). Pred trgovino vas čaka velik parkirni prostor. Obiščite Tomas sport outlet - kjer popusti veljajo celo leto!

LIFESTYLE

Obožujete občutek svobode in večne mladosti? Izberite udoben in športen slog vsak dan. Kar nekaj svetovno najbolj uveljavljenih blagovnih znamk športnih oblačil in obutve, (kot so adidas, Nike, New Balance, Under Armour, Ellesse, Icepeak in mnoge druge), ponuja tudi modele in linije, ki nam brez težav nudijo udobje med našimi opravki v mestu, v službi, v prostem času, na sprehodu in med drugimi vsakodnevnimi opravili. Kljub temu, da so ti kosi udobni in športno navdihnjeni, so izredno kvalitetni, zato se boste v njih počutili elegantno in samozavestno! V tej kategoriji si preberite več o najnovejših športno navdihnjenih lifestyle trendih. 

ŠPORT

Redno ukvarjanje s športom ima veliko pozitivnih učinkov tako na naše telesno kot psihično zdravje. Pri izboru športnih aktivnosti imate ogromno možnosti in povsem proste roke, zato izgovori odpadejo. Ne marate teka? Izberite hojo. Vas odvračajo zahtevne vremenske razmere? Izberite obliko notranjega športa, kot je badmintom. Nočete biti odvisni od svojega športnega partnerja? Odločite se za skupinsko vadbo. Vas moti glasna glasba? Izberite jogo. Možnosti so neomejene. Preizkusite različne vadbe in nadaljujte s tisto, ki vam v tem trenutku najbolj ustreza. Seveda ne pozabite poskrbeti tudi za ustrezno prehrano, zadostno količino regeneracije in kakovostno opremo. Slednjo najdete v trgovinah Sport Vision po ceni Sloveniji in na www.tomassport.si. 

TEHNOLOGIJA

Od svojih oblačil in obutve pričakujemo brezpogojno zanesljivost in udobje. To še posebej velja, ko imamo v mislih zimsko opremo in opremo za šport in prosti čas v zahtevnejših in ekstremnih vremenskih razmerah. Od kakovosti obutve in oblačil zavisita tudi vaša varnost in zdravje, zato izberite le najboljše, kar je na voljo. Preberite si več o tehnoloških rešitvah in pred nakupom naslednjega zahtevnejšega kosa obutve ali oblačil razpolagajte s čim več koristnimi informacijami.