Najbolj brani članki

[23.05.2018]

Adidas Ultra BOOST™

Izjemno blaženje in povratek energije pri vsakem koraku. Spoznajte tehnologijo Ultra BOOST™, nadgradnjo pene BOOST s še večjim učinkom akumuliranja in vračanja energije.  

Preberite več

[09.07.2014]

Kako izbrati prave copate za tek?

Kaj je to pronacija, kaj supinacija in kakšen je nevtralni stopalni lok? Kakšna je prava obutev: lahka, mehka ali draga? Preberite več o stopalnem loku in pravi obutvi.

Preberite več

[17.03.2015]

Kaj upoštevati pri izbiri ustrezne velikosti?

Morda se lahko na prvi pogled zdi, da je izbira ustrezne številke tekaških copat povsem lahka naloga, a vendar je to pomemben korak nakupne odločitve. Preberite, kaj je treba upoštevati.   

Preberite več

[03.02.2015]

Kaj pomeni pronacija stopala?

Pronacijsko stopalo potrebuje oporo, ki preprečuje zvračanje navznoter. Spoznajte, kako lahko preverite višino svojega stopalnega loka in ugotovite, če potrebujete superge za pronacijo.

Preberite več

[10.12.2015]

Kako izbrati pravo smučarsko opremo za otroka

Četudi jih bodo uporabljali le eno ali dve sezoni, naj bodo otroške smuči ustrezne velikosti. Preberite, na kaj je treba biti pozoren pri izbiri otroške smučarske opreme.

Preberite več

[23.05.2018]

adidas SOLARBOOST - kaj imajo skupnega z raketno znanostjo

Copati, narejeni po navdihu Nasinega inženiringa      

Preberite več

[27.08.2021]

ZELO UGODNI NAKUPI V TOMAS SPORT OUTLETU!

Tomas Sport Outlet ponuja ogromno izbiro športne opreme za ljubitelje gibanja vseh starosti, poleg ogromne izbire pa vam omogočamo, da priznane športne blagovne znamke dobite po najboljši ceni. 

Preberite več

[30.12.2014]

Kaj pomeni vodni stolpec?

Mnogi proizvajalci vodotesnost označujejo z vodnim stolpcem. Kaj pomeni vodni stolpec 1.500 mm in kaj 15.000 mm? Spoznajte, kaj pravzaprav pomenijo te številke.

Preberite več

[03.09.2015]

Sneakers - prva tovrstna trgovina v Ljubljani

Tomas Sport je odprl prvo trgovino v Ljubljani s ponudbo trendovske sneaker obutve. Trgovina z novim konceptom, Sneakers, se nahaja v Stari Ljubljani.

Preberite več

[10.03.2015]

Kompresijske nogavice

Manj utrujene mišice, manj poškodb in hitrejša regeneracija. Verjetno so to želje vsakega tekača ali športnika. S kompresijskimi nogavicami lahko poskrbite, da se bo vse to uresničilo.

Preberite več

[03.02.2015]

Je vaše stopalo supinacijsko?

Togo supinacijsko stopalo potrebuje copate z močnim blaženjem. Ali veste, kako lahko preverite višino svojega stopalnega loka in ugotovite, če je vaše stopalo morda supinacijsko?

Preberite več

[12.05.2016]

Adidas Terrex – udobje in stabilnost

Linija Adidas Terrex je vaš ultimativen spremljevalec izven urejenih poti. Ne glede na to, kakšen je teren, bo vaš korak udoben in stabilen.

Preberite več

[05.09.2016]

V 8 tednih 10 km v manj kot uri

8-tedenski načrt treningov, ki ga je pripravil tekaški trener Klemen Dolenc, vam bo zagotovo v pomoč, če želite v manj kot eni uri pretekči 10 km.

Preberite več

[05.02.2020]

Maratoni in druge tekaške prireditve 2020

Dragi tekači. Vemo, da je za vas pomembna vsaka stotinka, zato smo vam prihranili nekaj časa in vam na enem mestu zbrali seznam maratonov in drugih tekaških prireditev v Sloveniji in sosednjih državah za leto 2020. Še več, razdelili smo jih po mesecih, da boste takoj našli, kar iščete.

Preberite več

[04.09.2018]

Kako izbrati prave pohodne čevlje?

Hoje pogosto ne dojemamo kot rekreacijo, a dejstvo je da ima redna in še posebej aktivna hoja, na naše telo številne pozitivne učinke. Kljub temu, da so napori, katerim je izpostavljeno naše telo med hojo, precej manjši od ostalih vrst rekreacije, je dobra oprema tudi pri hoji ključnega pomena. S tem seveda mislimo predvsem na pohodniške čevlje, ki morajo ustrezati našim pohodniškim zahtevam ter zagotavljati občutek udobja. Izbira pohodniških čevljev je pestra, tukaj pa je nekaj nasvetov, kako se odločiti za prave.  Aktivna hoja v naravi vas ne bo samo sprostila po napornem dnevu, pač pa bo ugodno vplivala tudi na prekrvavitev telesa, krepila vaše srce ter spodbudila presnovo in delovanje črevesja. Ste vedeli, da hoja spodbuja pravilno razporeditev kalcija v kosteh in tako posledično pomaga pri preprečevanju osteoporoze? 

Preberite več

[23.11.2020]

Spremembe v času izrednih razmer

Zaradi izrednih razmer v državi je tudi v našem poslovanju prišlo do sprememb, s katerimi vas želimo seznaniti. Nadaljujte z branjem in ostanite na tekočem.

Preberite več

[04.02.2019]

HOKA ONE ONE – superge za vse vrste tekačev

Novo v naši ponudbi – tekaški čevlji HOKA ONE ONE z vrhunskim sistemom blaženja. Superge navdušujejo tako rekreativne kot profesionalne tekače.

Preberite več

[07.07.2016]

Zakaj je plavanje zelo koristno?

Plavanje je odlična kardio vadba, ne obremenjuje sklepov in je primerno za vse starosti. Spoznajte 9 razlogov, zakaj je plavanje priporočljivo vse leto.

Preberite več

[02.07.2020]

5 idej, kje koristiti turistične bone za družinske počitnice v Sloveniji

Za vas smo pripravili 5 idej za pustolovske družinske počitnice v Sloveniji s koriščenjem turističnih bonov. Preverite naš izbor kampov, glampov, turističnih kmetij, gorskih koč in term!

Preberite več

[06.11.2016]

Salomon Speedcross 4

Ste pripravljeni na 4. generacijo Salomon Speedcross? Inovacije in izboljšave na novem copatu vas bodo prepričale na mehkih, blatnih in spolzkih podlagah.

Preberite več